WERKWIJZE

MFood Catering bereidt dagelijks vers belegde broodjes, maaltijden, snacks en andere lekkernijen uit de Surinaamse Javaanse keuken. Wij leveren onze broodjes op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aan bedrijven waar wij een contract mee hebben. Dit houdt in dat we deze bedrijven op vaste dagen een afgesproken aantal leveren. U kunt natuurlijk ook per keer bestellen, mits u dit één dag voor de leveringsdag doet.

Bestellen kan telefonisch (020 – 408 47 55) of online. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf bij ons afhalen.

Wij verzorgen ook vergaderingen, (borrel) bijeenkomsten, evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, cateringen, feestjes en bruiloften en hebben een excellente kok in huis, die gedreven door passie dagelijks de broodjes, maaltijden en snacks klaarmaakt.

Wij leveren onze broodjes, maaltijden en snacks op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aan bedrijven waar wij een contract mee hebben. Dit houdt in dat we deze bedrijven op vaste dagen een afgesproken aantal leveren. U kunt natuurlijk ook per keer bestellen, mits u dit één dag voor de leveringsdag doet. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf bij ons afhalen. De broodjes, maaltijden en snacks worden gekoeld in magnetronbestendige verpakkingen geleverd.

Wij leveren de frisdranken in combinatie met onze broodjes, maaltijden en snacks.