Werkwijze


MFood Catering bereidt dagelijks vers belegde broodjes, maaltijden, snacks en andere lekkernijen uit de Surinaamse Javaanse keuken. Wij leveren onze broodjes op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aan bedrijven waar wij een contract mee hebben. Dit houdt in dat we deze bedrijven op vaste dagen een afgesproken aantal leveren. U kunt ook incidenteel bestellen, mits u dit één dag voor de leveringsdag doet.

Bestellen kan telefonisch (020 – 408 47 55) of online. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf bij ons afhalen.

Wij verzorgen ook vergaderingen, (borrel) bijeenkomsten, evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, cateringen, feestjes en bruiloften en hebben een excellente kok in huis, die gedreven door passie dagelijks de broodjes, maaltijden en snacks in onze ca. 150 m2 horeca keuken klaarmaakt.

Wij leveren onze broodjes op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aan bedrijven waar wij een contract mee hebben. Dit houdt in dat we deze bedrijven op vaste dagen een afgesproken aantal leveren. U kunt ook incidenteel bestellen, mits u dit één dag voor de leveringsdag doet. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf bij ons afhalen. De broodjes worden gekoeld in magnetronbestendige verpakkingen geleverd.

Wij leveren onze maaltijden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aan bedrijven waar wij een contract mee hebben. Dit houdt in dat we deze bedrijven op vaste dagen een afgesproken aantal leveren. U kunt ook incidenteel bestellen, mits u dit één dag voor de leveringsdag doet. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf bij ons afhalen. De broodjes worden gekoeld in magnetronbestendige verpakkingen geleverd.

Wij leveren onze snacks op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aan bedrijven waar wij een contract mee hebben. Dit houdt in dat we deze bedrijven op vaste dagen een afgesproken aantal leveren. U kunt ook incidenteel bestellen, mits u dit één dag voor de leveringsdag doet. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf bij ons afhalen. De broodjes worden gekoeld in magnetronbestendige verpakkingen geleverd.

Wij leveren de frisdranken in combinatie met onze broodjes, maaltijden en snacks.